Dom, zwiększenie rozmiarów

• domowym, zwiększenie wielkości

Dom, zwiększenie rozmiarów

trzypiętrowy rezydencja Biały Biały Dom zaprojektowany Rigi projekt w starej alei w Szanghaju w Chinach.

Miasto ma wiele podobnych budynków, nie są nowe, a znajduje się w uprzednio zabudowanych blokami, które utrzymują pamięć o tym miejscu.

Oryginalny budynek został ukończony w 1947 roku, to liczyło 5, 5 m szerokości i około 15 metrów głębokości. Struktura wychodzą na południe i ma wejść po obu stronach. Ze względu na skomplikowany układ i dużą głębokość oświetlenia ogólnego wnętrz była słaba, w wyniku koniecznych napraw i optymalnego rozwiązania architektonicznego. Świetlik i schody stał się centrum rezydencji, formatowania całą logikę przestrzenną budynku. Perforowany stalowy schodów przepuszczające światło, schody skierowany ku górze wokół patia podświetlane na pierwszym piętrze, pionowo układanie wszystkich obudowy wokół źródła światła.

Po rekonstrukcji pierwotnego dziedzińca izolowane nową umowę z tomu trzypiętrowego. Na terenie sąd pozostawił dziurę zasadzić drzewo na wiosnę, które będą rosły wraz z dziećmi, które tu mieszkają. ruch czasie staje się istotną częścią projektu.

Niższy poziom salon, jadalnia i kuchnia wykonana wspólną przestrzeń, gdzie rodzina spędza najwięcej czasu razem. meblościanka, nazywany „życie board” mogą być ozdobione różnymi dodatkami, w zależności od potrzeb życia. Tak samo życie staje się twórcą stylu. Na drugim piętrze i drzwi skarbca ukrytej za ścianą, zapewniając przytulne gniazdo rodzinne.

Rezydencja jest bardzo atrakcyjny dla dzieci, który jest również oszczędny Celem architektów: dać przestrzeń dziecka, pozwala dowiedzieć się więcej o naszym zmieniającym się świecie.

Idąc po schodach stalowych można zobaczyć zmodyfikowane świetliki, pionowe okna i światła jasne otwartej przestrzeni. Obszar ten został poddany najwięcej zmian. Sypialnia jest na lewo od oryginalnej konstrukcji budynku, garderoba i toaleta są połączone w jedną całość, tworząc nowe linki w oryginalnej przestrzeni.

Dom - specjalny pojemnik do rodziny, gdzie dokładnie kierować rozwojem sklepu, doświadczenie i cenionych nadzieje mieszkańców.

Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów

,

Dom, zwiększenie rozmiarów

,

Dom, zwiększenie rozmiarów

,

Dom, zwiększenie rozmiarów

,

Dom, zwiększenie rozmiarów

,

Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów Dom, zwiększenie rozmiarów